AskPatty Certified Female Friendly Logo

Automotive Advice

At AskPatty, we focus on giving the best automotive advice for helping people with their car questions. If you have a car question, start by asking our automotive experts. You can also use the search bar in the top right to search for a specific issue. All car questions are welcome and we look forward to helping you!


Ask a QuestionSearch for Ac Questions - Page 282 of 289


please my engine is excessively overheating, the water pump and the fan is working and head gasket has just been replaced only for less than 4 days. what could be the possible cause. the engine smoke is blue what is that. finally would you recommend that i replace the engine with a used engine?

I just replaced my radiator fans but before that my fans were hooked up to the fuse box so the mechanic unhooked them and supposedly ran the wire correctly. But now since the fans are replaced my vehicle is cutting off while driving. Could the code P034 be the reason why my vehicle is cutting off or could it be something else?

A management question. I've gotten conflicting opinions, so I'm asking you. Must get to work in winter this year. Keeping my job depends on it. I only have rwd ford ranger 4-cylinder automatic, 2008. I can hardly afford to upgrade to better vehicle right now. Will very good studded winter tires and weight in the bed help ENOUGH to get to work and ...

I got a problem with the ac only blows cold air in the front when the car is moving but and the rear blows hot air

I got a problem with the ac only blows cold air in the front when the car is moving but and the rear blows hot air

I installed a new radio receiver in my truck, everything is fine except that now the front speakers do not play sound. I have one blown out speaker in the back right hand side, the rear left speaker plays sound fine. What should I look for to fix this? I have checked all fuses and wiring.

My 2007 Murano power outlets inside the console and under the glove compartment aren’t working. I bought a multimeter to check if there was power running through the fuses and all of the fuses seem to be working just fine running at ~13V. I tested inside the power outwith the the analyzer and I got zeros. Is this a replacement issue or an ...


Need Car Advice?

Ask The Experts!

Looking for a New or Used Car?

Search for our Certified Female Friendly® Car Buying Marketplace locations

Help Our Charities