AskPatty Certified Female Friendly Logo

Automotive Advice

At AskPatty, we focus on giving the best automotive advice for helping people with their car questions. If you have a car question, start by asking our automotive experts. You can also use the search bar in the top right to search for a specific issue. All car questions are welcome and we look forward to helping you!


Ask a QuestionAutomotive Advice - Page 156 of 619


Hi,i drove my 2012 Chrysler 200 as usual everyday and got home and parked it. 20 Min. later I tried to go pick up something to eat and it wouldn't start. I've had the battery tested, new starter put in and even the alternator tested. Im 6 months pregnant and losing my mind along with money. Please help!
The check engine light for my 2006 Chevy Cobalt is on and is solid. I had it tested and the code was P0121. The car will run smoothly until you attempt to make a stop. The engine will run really hard and the RPMs will skip around. Sometimes the car will shut off or will continue to run. This will happen when you take your foot off the gas. Also car ...
The battery light on my 1995 Toyota Corolla came on. I had the battery checked and got a new one, but the light was still on. I had the diagnostic done and said alternator was bad, so I got a new one and put it on. I had to take the AC loose to get to it, and now the car doesn't do anything, like it doesn't have a battery in it, no light, buzzers etc. ...
My Oldsmobile 442 will not start. The lights will come on, but it will not start.
The air conditioner in my 2001 Mercedes-Benz ML-Class works fine but the heater and defrost only blowing cold air. I have taken it to a couple shops and no one seems to know what the problem is . I cant afford to take is to a Merecedes-Benz dealership right now. Any ideas?
My 2008 Mitsubishi Eclipse's check engine light will not work, and because it will not work, the car will not pass inspection. Can you just replace the light or do you have to replace the entire cluster?
We replaced the torque converter seal on a 2001 Suzuki XL-7, when putting transmission back in we can't get it to engage in gear, there is a vacuum hose we can't find where to hook up and seems like the transmission has no pressure. Any suggestions?

Need Car Advice?

Ask The Experts!

Looking for a New or Used Car?

Search for our Certified Female Friendly® Car Buying Marketplace locations

Help Our Charities